28 januari 2006

Jong!

"De schrijvers van dit boek Innovatief Ondernemen zijn zelf een perfect voorbeeld van jonge, innovatieve ondernemers. Ze signaleerden een trend, zagen dat als een kans, ontwikkelden het idee voor dit boek en voerden het ten slotte ook uit."

Aldus staatssecretaris Mark Rutte in het voorwoord van het boek dat kompaan Ritzo en ik geschreven hebben en dat in april verschijnt bij Pearson Education. Aardige woorden van Mark, die zelf nog twee jaar jonger is dan ik ...

categorie: ondernemen

25 januari 2006

En weer een blog erbij

Alsof er nog niet genoeg zijn. Iedereen zijn eigen krant, zijn eigen boek, zijn eigen uitlaatklep. Het kan niet lang meer duren of we bereiken het historische moment dat er meer schrijvers dan lezers zijn. Ik zal schrijven over wat mij bezighoudt. Op dit moment is dat vooral ondernemerschap, maar soms ook wijn, de Nederlandse horeca, onderwijs, economie en vast nog hele andere dingen. Alle verkondigde meningen zijn geheel voor mijn rekening en kunnen op geen enkele manier worden toegerekend aan mijn bedrijf. En zeker niet aan mijn compagnon - die is zelf eigenwijs genoeg.

categorie: algemene zaken