26 februari 2006

Strategisch Intrapreneurship

Deze zomer gaan De Ondernemers een leergang Strategisch Intrapreneurship verzorgen. In tien middagen leren deelnemers om binnen een bestaand bedrijf een nieuwe onderneming te starten. We hebben goede hoop dat de werkgevers van deze deelnemers daar graag het cursusgeld voor over hebben. Ondernemende werknemers zijn noodzakelijk om te overleven in de kennis- en netwerkeconomie. De inschrijving begint binnenkort op onze website.

Natuurlijk kunnen we zelf gaan vertellen hoe goed en belangrijk 'intrapreneurship' is. Maar liever laat ik dat over aan een autoriteit, Guy Kawasaki. Guy was in de jaren tachtig belangrijk bij Apple en is tegenwoordig venture capitalist en schrijver van managementboeken.



categorie: ondernemen

05 februari 2006

Koop die krant!

Zojuist werd ik gespamd door mijn oudste zoon Yannick (12):

Hallo allemaal

Ik heb een krant, hij heet New News, als je een abonnement wil moet je mailen naar redactie-newnews@hotmail.com voor meer informatie kijk op: www.newnews.n3t.nl
een abonnement kost 4 euro per maand.
Laat het me even weten:P

Yannick

Ik vind dat dit ondernemerschap beloond moet worden. Koop die krant! De website is nog niet helemaal jofel, maar de papieren editie ziet er prachtig uit.

categorie: ondernemen, schouderklopje